Har du ett roligt uppdrag till mig? Jag har bland annat erfarenhet som skribent och webbredaktör, copywriter och som fotograf. Flera av världens största internationella skönhetsföretag har varit mina uppdragsgivare. Du kanske vill anlita mig för hjälp vid start av webbshop eller med att skapa content till din webbsida och sociala medier? Behöver du se över er strategi och marknadsplan?

Artiklar och content till hemsidor och sociala medier

Behöver du hjälp med en artikel, porträtt, guide eller liknande hjälper jag dig gärna. Jag har arbetat som skribent och webbredaktör sedan 2017.  Jag skriver om skönhet men har även erfarenhet av hästar och ridsport, mode, medicin/sjukvård, SEO och marknadsföring.

Jag fyller din hemsida med information, kunskap och inspiration, driver din företagsblogg, gör en intressant guide eller ett konsumenttest till din tidning.

Om du behöver hjälp med utbildningsmaterial, konsumentinformation som broschyrer eller liknande så är jag även tillgänglig för detta då jag även jobbar med grafisk formgivning.

Fotografering

Jag jobbar professionellt med fotografering och du kan anlita mig för reklamfotografering, contentmaterial, porträtt eller företagsfoto. Kanske är det dags att byta ut porträtt och bilder på er hemsida?

Hör av dig till mig på thofeltanna@gmail.com för prisförslag och mer information.